4ο GREEK EXPORTS FORUM

Το Greek Exports Forum διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και την Ethos Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το 4ο Greek Exports Forum, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Αthenaeum InterContinental, με κεντρικό θέμα: “Οι εξαγωγές σε σταυροδρόμι: Εκτίναξη ή Στασιμότητα;”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου μας και, στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε σε όλα τα μέλη μας  την δυνατότητα: (α) να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν το συνέδριο, δωρεάν, καθώς και (β) την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν από δύο συναντήσεις σε κάθε μία από τις δράσεις που θα διοργανωθούν παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου.

Οι δύο παράλληλες δράσεις είναι:

  • «Β2Β meetings με Διπλωματικούς Υπαλλήλους Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ), προκειμένου να διερευνήσουν οι συμμετέχοντες την δυνατότητα συνεργασίας με συγκεκριμένες διεθνείς αγορές και να συζητήσουν μαζί τους θέματα που αφορούν την εξαγωγική διαδικασία. Έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή εκπροσώπων ΟΕΥ για τις χώρες: Αίγυπτος, Αλβανία, Βέλγιο, Γερμανία, Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ (δυτική ακτή), Ινδία, Ιταλία, Κίνα, Πολωνία, Σερβία, Τουρκία.

 

  • «One to One meetings με εκπροσώπους διμερών επιμελητηρίων». Οι εξαγωγείς μέσω των συγκεκριμένων επαφών, θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσής τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν. Επισκεφθείτε το site του Forum http://exports.ethosevents.eu/ και ενημερωθείτε για τα διμερή επιμελητήρια που θα συμμετέχουν στο Forum και θα πραγματοποιούν συναντήσεις με συμμετέχοντες.

Για τις δύο παραπάνω δράσεις, ο καθορισμός του προγραμματισμού των συγκεκριμένων συναντήσεων θα γίνει από την Ethos Events  και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο του συνεδρίου είναι τα παρακάτω:

Eνότητα 1: Eμπορική διπλωματία και άνοιγμα νέων αγορών
Ενότητα 2: Χρηματοδότηση και ασφάλιση εξαγωγών
Ενότητα 3: Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους εξαγωγείς
Ενότητα 4: H επιτυχία στις εξαγωγές και τα μυστικά της

Επιβεβαίωση Συμμετοχής

Για να εγγραφείτε δωρεάν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://exports.ethosevents.eu/epiveveosi-prosklisis/ και εισάγετε το όνομα Επιμελητηρίου του οποίου είστε μέλος, στο πεδίο που θα σας ζητηθεί.

Επιβεβαίωση δωρεάν συμμετοχής

Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας είναι υποχρεωτική για την εγγραφή στον κατάλογο των συνέδρων, με τις παροχές της παρούσας προσφοράς και η προθεσμία δήλωσης  είναι έως την Τρίτη 7/6 και ώρα 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ethos Events και την κα Βαζαίου Μαριάννα, Τ: (+30) 210 998 4932, Ε: vazaiou.m@ethosmedia.eu

 

English